Equip

Anna Sans Directora

L’Anna és sòcia i la responsable del dia a dia de Trek & Ride, tant en la part comercial com administrativa. Les seves àrees de treball es centren principalment en la creació de producte, la planificació estratègica i la redacció de projectes per a la recerca de fonts de finançament.

 

Juan Carlos Moreno Responsable de logística

El Juan Carlos és el responsable de logística de Trek & Ride, així com de la creació i el disseny de les noves rutes. Soci de l’empresa, en el sector de la consultoria, ha treballat en les àrees de cultura i de turisme actiu.

 

Eugeni Masclans Web Manager

L’Eugeni és el responsable de la gestió diària i la creació de la web de Trek & Ride, així com el Community Manager a nivell nacional. Diplomat en ciències empresarials i turisme, ha treballat en les àrees de turisme, informàtica i de gestió econòmica.

 

Ana Cámara Directora Comercial Espanya

L’Ana és diplomada en Turisme i la seva carrera professional s’ha desenvolupat durant vuit anys en empreses del sector turístic amb una gran orientació al client. Ha treballat en departaments de recepció d’importants cadenes hoteleres i de rent-a-car, però la seva major experiència es centra en agències de viatge, on ha realitzat principalment les funcions de gestió comercial i vendes.

 

Raymond Koome Country Manager Holanda

El Raymond és periodista de natura i de viatges de turisme actiu. Viu des de fa anys a Catalunya, però està molt vinculat a Holanda i al seu mercat. És el fundador d’un dels portals web de referència de senderisme a Holanda www.hiking-site.nl.

 

Rita de Cassia Lisboa Country Manager Brasil

Diplomada en Secretariat i Comerç Exterior. Ha viscut 11 anys a Espanya i treballant a Portugal. Com a guia turística, per Marroc, Espanya i Portugal. Ara, de tornada a Brasil, treballa com a intèrpret/traductora i delegada de Avante Extremadura.

 

Dane Antonaccio Country Manager EUA

Graduat per la Quinnipiac University en Cinema i Empresa. Amb una gran passió per la fotografia d’animals salvatges, ha viatjat al llarg dels Estats Units i Europa. Li agrada caminar, pescar, anar amb kayak, bicicleta,l’esquí i en general, totes les activitats a l’aire lliure. Emocionat per portar Trek and Ride a la resta d’entusiastes dels Estats Units.

 

Jean-Yves Weykmans Country Manager França

Llicenciat en Història, és subgerent del Tour Operador belga “Arts & Cultures en voyage”. L'experiència adquirida durant els seus nombrosos viatges, li permet oferir el millor servei als altres viatgers que com ell, estan enamorats de les pedres antigues i del senderisme. Aquests últims dotze anys, ha guiat una cinquantena de grups a través de tot el món.